Echipa noastră este bine coordonată și are mulți ani de experiență în domeniul producției contractuale.

De la înființarea sa în 2006, Schultz Elektrotechnik a fost activă pe piață ca o companie de producție pură. Timp de mulți ani, accentul a fost pus pe asamblarea de componente și produse pentru industria de iluminat. La aceasta s-a alăturat ulterior asamblarea cablurilor, construcția de dulapuri de distribuție și distribuitoare și, mai recent, implementarea completă a producției de sisteme de standuri.

Sarcinile din ce în ce mai diverse necesită nu numai o intra-logistică adaptată în mod constant, ci și, în special, creșterea constantă a forței de muncă de bază. Astăzi, Schultz Elektrotechnik SRL se poate baza pe un număr corespunzător de specialiști instruiți în domeniile mecanicii și electricității.

Mai ales în contextul lipsei de muncitori calificați în Germania și în țările industriale din jur, acesta este un avantaj decisiv care face din Schultz Elektrotechnik SRL un partener puternic și competent pentru comanda dumneavoastră de producție.

Pentru a rămâne agilă și eficientă din punct de vedere al costurilor, s-a avut mare grijă ca administrația să fie cât mai ușor de gestionat, dar și eficientă.

Structura personalului este următoarea:

Operațiuni: 94 %
Adm:
6 %
Operațiuni: 94 %
Administrație: 6 %

 

Producție: 93 %
Stocare:
7 %
Producție: 93 %
Depozit: 7 %

 

Lucrători calificați (ingineri electricieni, electricieni, montatori, … ): 30 %
Lucrători calificați: 70 %
Lucrători calificați (ingineri electricieni, electricieni, lăcătuși, … ): 30 %
Lucrători calificați: 70 %