De ce să externalizăm lucrările de asamblare?

Timpul și personalul sunt bunuri valoroase într-un mediu din ce în ce mai rapid, iar lucrările de asamblare sunt, de obicei, laborioase și consumatoare de timp. O factură care rareori dă roade.
Prin urmare, este adesea recomandabil să externalizați ansamblurile care nu sunt acoperite în mod optim de propria competență de bază sau care constau în prea multă muncă manuală și amenință să vă depășească limitele de personal sau de capacitate logistică.
Cu noi ca partener de externalizare, vă asigurați că economiile de costuri nu sunt „mâncate” de costuri administrative mai mari. Noi preluăm sarcinile pentru care nu aveți capacități disponibile sau care necesită o planificare elaborată în cadrul companiei dumneavoastră.

    Prototipuri și noi dezvoltări

    În prototipuri aveți nevoie de un partener cu experiență alături de dumneavoastră. Suntem bucuroși să acceptăm orice provocare în acest sens. Și să dezvoltăm împreună cu dumneavoastră prototipuri finite din plastic la fel de rentabile ca și în metal sau metal neferoase.

    Producție unică

    Dacă este vorba de fabricarea de osii, șuruburi, flanșe, piese strunjite, plăci mari sau cadre de mașini, de piese cu jet de apă sau componente de mașini… Producem și piese speciale unice. Acest lucru îi ajută pe clienții noștri și în ceea ce privește furnizarea de piese de schimb – de exemplu, pentru mașini speciale. La fel ca atunci când se montează mașinile noastre din seria Easy Branding în liniile de producție existente.

    Producția în serie

    Principalele noastre puncte forte sunt producția de piese metalice, piese din aluminiu, piese din cupru, piese frezate, piese strunjite, piese din plastic și piese similare. Suntem deosebit de puternici în producția pe bază de contract de cantități mici și medii. Și excelăm în livrarea maximă și în loialitatea față de buget.

    Asamblare

    Asamblarea subansamblelor face parte din pâinea noastră cea de toate zilele. La fel ca și asamblarea mașinilor noastre de serie din domeniul Easy Branding. Aici am acumulat zeci de ani de know-how. Și lucrăm pentru dumneavoastră la fel de fiabil și de rapid.

    Servicii

    Comandate, fabricate, livrate. Veți primi toate piesele în calitatea obișnuită D+E în termen de 24 de ore. Acest serviciu se referă la toate serviciile interne cu materie primă disponibilă sau furnizată de către client.

De ce noi?

Mulți ani de experiență în asamblarea de componente mecanice și electrice dintr-o gamă largă de industrii vorbesc în numele nostru. Asamblăm în mod fiabil și rapid piesele individuale pe care ni le furnizați. De asemenea, suntem bucuroși să organizăm, la cerere, colectarea și transportul la noi. În plus față de asamblarea componentelor, oferim și teste finale de calitate și funcționale. Considerăm că acesta este un serviciu complet, precum și pregătirea profesională a bunurilor dumneavoastră pentru expediere.
Contactați-ne și convingeți-vă direct de competența și de gama noastră de servicii.

25
ani pe piață
55
Angajați
6000
m2 suprafață de producție

Asamblarea finală / asamblarea contractului

Indiferent despre ce fel de bunuri este vorba, în calitate de partener de externalizare, vom găsi calea optimă pentru asamblarea finală profesională a produselor dumneavoastră. Fie că este vorba de o serie mică de dispozitive mecanice complexe sau de un număr mare de componente mici din plastic. Dorințele și cerințele dvs. sunt prioritatea noastră principală și veți beneficia întotdeauna de experiența noastră de mulți ani în domeniul asamblării finale, astfel încât să vă puteți pune bunurile în mâinile noastre cu conștiința împăcată. Nu ezitați să ne trimiteți o cerere de informații fără angajament, vă vom ajuta cu plăcere cu vorba și cu fapta!

Grup parțial sau asamblare completă

De la subansambluri la ansambluri complexe – în fiecare etapă de producție beneficiați de expertiza noastră și de serviciile noastre complete. Procesele dvs. oferă întotdeauna cadrul temporal și logistic pentru activitatea noastră, astfel încât livrăm întotdeauna în mod optim, exact la timp! Fie la dumneavoastră, fie direct la locul final de utilizare. Împreună cu dumneavoastră, echipa noastră va găsi întotdeauna soluția perfectă.

Asamblare salarială

Pentru că avem o structură suplu, putem oferi serviciile noastre de asamblare la tarife atractive. În plus, ne adaptăm în mod flexibil la cerințele dumneavoastră.
Beneficiați acum de experiența noastră de ani de zile și contactați-ne prin intermediul unei solicitări de informații fără angajament.
De asemenea, ne-ar face plăcere să ne prezentăm personal.

Bune motive pentru producția externă

Lucrările de asamblare sunt complexe și aproape întotdeauna foarte consumatoare de timp. Companiile trebuie să planifice pentru aceasta resurse corespunzătoare de timp și de personal, care de multe ori nu dau roade. Prin urmare, în acest moment, este adesea logic să nu se efectueze personal activitățile de asamblare, ci să le încredințeze furnizorilor profesioniști de servicii de externalizare.
Schultz Elektrotechnik SARL este specializată tocmai în acest tip de asamblare contractuală.

Asamblarea finală a produselor dumneavoastră

Serviciul nostru de asamblare include asamblarea finală a produselor dvs. în plus față de asamblarea componentelor. Fie că este vorba de componente mici din metal și plastic cu o gamă largă de variante sau de dispozitive mecanice medii și complexe în serii mici, suntem partenerul dvs. de încredere pentru externalizare.

În cazul în care lucrările de asamblare nu pot fi efectuate mecanic, puteți beneficia de producția noastră manuală prin contract. Producem și asamblăm piesele dvs. mici în mod rapid și fiabil, în conformitate cu dorințele și cerințele dvs. În acest sens, ne bazăm pe experiența noastră de mulți ani în asamblarea finală a componentelor metalice și din plastic din mai multe părți. Pentru dumneavoastră, acest lucru înseamnă un partener puternic căruia îi puteți subcontracta activitățile de asamblare cu conștiința împăcată.

Factori de succes în externalizare

Cartelele de comenzi pline asigură o bună dispoziție în apartamentele executivilor și capacități utilizate în halele fabricilor. Pentru a ține pasul cu volumul bun de comenzi, unele companii își regândesc propria profunzime a valorii adăugate și analizează posibilitatea de a dispune de subansamble fabricate în exterior. Avantajele pentru companie sunt evidente: furnizorii externi sunt adesea mai eficienți și mai rentabile decât producția internă datorită specializării lor. În plus, externalizarea ansamblurilor complete este însoțită de o reducere semnificativă a numărului de componente care trebuie achiziționate – de la 20 la una, ca să spunem așa.

Ce ar trebui luat în considerare?

Se recomandă externalizarea acelor ansambluri care nu intră în sfera propriilor competențe de bază. Și care, de asemenea, constau într-o proporție mare de muncă manuală și care, ocazional, ating limitele capacității. În acest context, sunt necesare cerințe tehnice și planuri de lucru, iar dacă acestea nu există deja, trebuie create – în mod ideal împreună cu partenerul de externalizare. Deoarece pot apărea modificări și ajustări de proiectare, este important să se asigure existența unui proces structurat pentru comunicarea și colaborarea comună. Mai ales pentru ca economiile de costuri să nu fie puse în pericol de creșterea costurilor administrative.